vrijdag 11 juni 2010

Verkiezingen

Tja…

Wat moet ik nu zeggen?

Het is wat!

Nou…

Zeg dat wel.

Tjongejongejonge.

Joran van der Sloot is weer verdacht van moord! Het lijkt me onwaarschijnlijk dat een onschuldig persoon toevallig twee keer betrokken is bij een moordzaak. Dan heb je wel ontzettend veel pech. Het grote gespeculeer is natuurlijk begonnen. Zou hij Natalee Holloway ook hebben vermoord? Zou hij nog meer meiden in andere landen hebben laten verdwijnen? Nu denken ze in Colombia ook dat hij iets te maken heeft met de verdwijning van twee meisjes. Ik denk zelf dat het een zieke psychopaat is die graag wereldberoemd wilt zijn. En hij komt er nog mee weg ook.
Het enige waar ik aan kan denken is: wat gaat er om in het hoofd van zijn moeder? Denkt ze dat hij onschuldig is? Misschien is ze zelf ook een koelbloedige moordenares, je weet het gewoon niet. Stel nou dat je een zoon hebt en je komt erachter dat hij iemand vermoord heeft, wat gaat er dan door je heen? Ik zou al zwaar teleurgesteld zijn als hij een bushokje in elkaar zou slaan of iets zou jatten uit de Hema. Maar dat is een sushibuffet vergeleken bij moord!

Toch was de grootste shock deze week de verkiezingsuitslag. Rutte op 1, dat is niet zo’n grote verassing. Cohen op 2, vind ik wel oké. Maar dan: Wilders op 3 met 24 zetels. VIERENTWINTIG zetels! 1,5 miljoen mensen hebben op De Partij van de Vrijheid gestemd hoe is dat in godsnaam mogelijk? Nu zeggen alle lijsttrekkers: we moeten de PVV serieus nemen en de mensen die op ze hebben gestemd. We moeten die mensen helemaal niet serieus nemen! Wij kunnen er toch niets aan doen dat er 1,5 miljoen halvezolen in ons land rondlopen?! Dit is typisch zo’n voorbeeld dat democratie niet werkt. Mensen zijn veel te dom om te weten wat goed voor hun is. Ik heb liever dat de koningin gaat regeren dan Geert Wilders. Er is niets mis met een dictatuur, als je maar een intelligente en sociale dictator hebt.

Het populairste standpunt van Wilders waarmee hij zichzelf in de media heeft geholpen is natuurlijk de Islam. De Islam is eng, de Islam is exotisch en de Islam is een godsdienst die 200 jaar achterloopt op het westen. Waar wij vrouwen 200 jaar geleden nog geen stemrecht hadden, geen seks mochten voor het huwelijk en niet mochten werken heeft de Islam nu wat vrouwonvriendelijke ‘trekjes’. Ik ga er vanuit dat die vrouwen over tientallen jaren zichzelf wel kunnen vrijvechten, daar hebben ze Geert Wilders echt niet voor nodig.
Alles is de schuld van de Marokkanen. De economische crisis, het omvallen van de banken, het toelaten van Icesave (waar ik ook geld op had staan: Schuldig). Dat komt niet door Nout Wellink, nee dat komt door Marokkanen! Als er een paar blanke rotjochies rotzooi lopen te schoppen dan is dat gewoon kattenkwaad. Als het Marokkaanse rotjochies zijn lopen bejaarden er met een grote boog omheen omdat ze bang zijn dat ze een terroristische aanslag gaan plegen. Vind je het gek dat ze zich asociaal gaan gedragen? Gewoon het land uitzetten, dat is de enige oplossing.

Misschien heeft de moeder van Joran van der Sloot ook wel op Geert Wilders gestemd. Dat haar zoon, een oer-Hollandse psychopaat, opgesloten zit in een Peruaanse gevangenis zal ook wel de schuld zijn van Marokkanen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten